Tuesday, March 13, 2012

Holiday :D

Assalamualaikum ,

Wah , Setelah agak berkurun jugak lah tak update . Tibe-tibe datang mood pulak hari nie . Haha . ( Ni semua sebab wanie la nie update blog rajin sangat ) Eh , Ade name wanie , Haha . Wanie , bange sikit yaa .

Cuti sekolah nie , buat kali pertamanye Fakhira Alia tak pegi Camp Band . Haha . Pfftt . Stay kat rumah , buat kerja sekolah -_____-
Serious okay . Haha

Kitorang junior-junior sepatutnya kene rajin la datang kan . Haha . Family comes first . Budak ni bukan saje-saje taknak datang okay :'(

After about , nak dekat 9 bulan jugak lah jadi member RR , banyak benda yang  manusia Fakhira Alia nie belajar . Pentingnya kerjasama , saling bantu-membantu , dan yang paling penting sekali usaha kita . Rase macam dalam family .

Mustahilkan , takde pahit dia . Tapi , kalau kita dapat mengatasi benda tu , Kita dapat rase manis dia . Haha . LOL macam ape lah makhluk  ni bagi ceramah ^^"

                                               ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Time cuti ni , banyak jugak benda yang nak dibuat kat rumah . Bangun pagi , hari ni breakfast dengan roti vanilla with susu . Haha . Sedap :) Balik rumah je , mesti boleh rase macam-macam jenis breakfast yang diprepare ( pfftt ) oleh Mama , n sometimes saya prepare sendiri . Independent sikit ~ ( sikit je )
Kadang-kadang bangun pagi , nak breakfast tu mama buat muffin , variety flavours , sangat sedap . Haha . Mama buat time cuti je lah , memandangkan anak-anak dia yang kat asrama semua balik rumah n die pun agak free time tu . Haha .

And then , minum petang mama buat cake . Mama rajin buat kek kukus , or lebih glamour sebagai kek lapis . Kek warna warni tu . Haha . Maybe sebab mama minat semua ni , jadi anak dia yang sorang ni pun macam addicted sikit dengan kek . wewewew . Siapakah ? Haha .

  sanggup cari gambar , haha . Psycho betul lah awak --"

Serious sedapp . Haha

Mama pernah buat kek chocolate sekali , time birthday miraa , wahh .  Sedap youu , haha

Haha . K , later readers :)