Tuesday, March 13, 2012

Holiday :D

Assalamualaikum ,

Wah , Setelah agak berkurun jugak lah tak update . Tibe-tibe datang mood pulak hari nie . Haha . ( Ni semua sebab wanie la nie update blog rajin sangat ) Eh , Ade name wanie , Haha . Wanie , bange sikit yaa .

Cuti sekolah nie , buat kali pertamanye Fakhira Alia tak pegi Camp Band . Haha . Pfftt . Stay kat rumah , buat kerja sekolah -_____-
Serious okay . Haha

Kitorang junior-junior sepatutnya kene rajin la datang kan . Haha . Family comes first . Budak ni bukan saje-saje taknak datang okay :'(

After about , nak dekat 9 bulan jugak lah jadi member RR , banyak benda yang  manusia Fakhira Alia nie belajar . Pentingnya kerjasama , saling bantu-membantu , dan yang paling penting sekali usaha kita . Rase macam dalam family .

Mustahilkan , takde pahit dia . Tapi , kalau kita dapat mengatasi benda tu , Kita dapat rase manis dia . Haha . LOL macam ape lah makhluk  ni bagi ceramah ^^"

                                               ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Time cuti ni , banyak jugak benda yang nak dibuat kat rumah . Bangun pagi , hari ni breakfast dengan roti vanilla with susu . Haha . Sedap :) Balik rumah je , mesti boleh rase macam-macam jenis breakfast yang diprepare ( pfftt ) oleh Mama , n sometimes saya prepare sendiri . Independent sikit ~ ( sikit je )
Kadang-kadang bangun pagi , nak breakfast tu mama buat muffin , variety flavours , sangat sedap . Haha . Mama buat time cuti je lah , memandangkan anak-anak dia yang kat asrama semua balik rumah n die pun agak free time tu . Haha .

And then , minum petang mama buat cake . Mama rajin buat kek kukus , or lebih glamour sebagai kek lapis . Kek warna warni tu . Haha . Maybe sebab mama minat semua ni , jadi anak dia yang sorang ni pun macam addicted sikit dengan kek . wewewew . Siapakah ? Haha .

  sanggup cari gambar , haha . Psycho betul lah awak --"

Serious sedapp . Haha

Mama pernah buat kek chocolate sekali , time birthday miraa , wahh .  Sedap youu , haha

Haha . K , later readers :)

5 comments:

  1. LOLOLOLOL . . stalk kt cnie leyh ? ? kah3

    ReplyDelete
  2. LOlol . Takde keje ye . Takpe lah sebab bday kau hari nie . Haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.... jaga ahli keluarga baik2 tau.... See you in school later on, ya!

      Delete
  3. Tak sangka Fakhira rajin tulis blog jugak ya!!!

    ReplyDelete
  4. kah2 .. tetibe nk tebukak blog niyh . . tu yg stalk uh XD

    ReplyDelete